Saturday, June 12, 2010

award dan tag

tag yg di kirim melayang jatuh ke muke aku tp aku sempat menepis jatuh ketepek mcm nangka kat blog aku..
maka! tersebutlah kisah~~~~
thanx utk award ni ea cikin..:)


1)give thanx to the blogger for this award and tagged:

ok2..awal2 lg aku dh ckp thanx bcz bukan senang nk tunggu orng bg award..huhu..but laen kali klo baik hati bg award lg..tp tagged tak nk r..hehehe..penat nk jwb..tp kdg2 klo bosan best gak jwb tag ni..(aku mgg jujur)

2)ROLLERCOASTER AND CHILDREN AT THE PLAYGROUND

make 15 word.(Wow!!!..npe tak million je) from the sentences above no name human, city, road, animal..ex:rain
and dont repeat the word and make sure have mening

1-end
2-round
3-red
4-rest
5-eat
6-real
7-read
8-play
9-child
10-letter
11-roster
12-dont
13-nerd
14-last
15-youth

3) put ur transport picture when u go to scholl, worl or class

aku mane naek transport g clas..jln kaki je r..dh hospital blkng bilik aku je pun..huhu.

4) put ur fvrete sandle or shoes

sekarang ni tg kemaruk nk beli wedgest je..eh? btol ke aku eja ni?..lantak r..hehehe..nk tgk ke?.meh aku tunjuk idaman aku..hehehe..(ni sample je..huhu)..ade sape2 yg nk belikan utk aku tak?..meh r beli kan..(sore ala gedix sikit mkck aku ajar)

5) where do u get this banner tag

daripada orng yg tag aku r..nk kene upload gmbr ape ni?..aku sebenarnye kureng fhm dgn ape die nk utk dis qstn..huhu

6)pas kpd blogger yg laen..

ok lastly aku dh jwb semua..aku tahu masing2 mesti tgh sibuk dgn hal masing2 kan..kepada yg sgt BOSAN dan TAK TAHU NK WAT APE..meh2 dtg blog aku amek award n tag ni..dgn sekali gusnye kalian semua akn menjadi pemurah kerana berkunjung ke blog aku..mari kite renungkan..selamat beramal..huhu..:)

2 comments:

  1. haha.wedges kntang goreng nk?

    ReplyDelete
  2. tak nak!!!
    nk kasut gak!!
    nk belikan boleh je..saiz 5 ok..hehehe..

    ReplyDelete