Saturday, December 18, 2010

hasilnye



Assalammualaikum...:)


setelah ber-hari dan ber-jam..siap dh mengedit-kan blog yg rase cm mate ni pun dh bosan tgk benda yg sama..actually, semuanye still sme gak cme kedudukkan je di buat pengubahsuaian.. dan wallpaper sekali mendapat bahana kena tukar. dulu ingt taknk tukar wall paper dh..alih2 tukar jugak..Huh!..

skrng mcm dh jarang-jarang, kadang-kadang aku mengupdate-kan blog aku ni..tetibe plak rase cm mule aku nk wat teater hangit-hangit bunge aym..Huh!..STOP! bukan ok! ketandusan idea.(jwpn selamat)..dan selebihnye aku menghabiskan mase bace blog orng lain..byk sgt blog yg best..mmg super-duper! ni cakap betul2 bukan cobaan or watever ok!..setakat ni yg supe-duper aku letak kat Black story and kat situ aku cmpur dgn my fwenz
punye blog sekali..utk Hot story aku letak mereka yg teram
at rajin update then aku jd tukang bace yg setia..(tgk2 aku dh ter-mengaku diri sendiri)...tetibe korang nak shut down teruskan?..tahu2..


meh2 nak tgk tak gmbr hasilan aku mem-bantu dan meng-kacau hidup along aku..hehehe..


gmbr pilihan aku..yeah! along amek..hehehe

ni aku yg meng-editkan..ok ke?



ok2..nnt aku uploadkan lg hasil kerja aku yg lain..hehehe..bukan senang ni aku nak wat siap kena bebel2 lg dgn along..hehehe..dh2..jom gerak g Bangi..


lastword : tak sabar nk kuar date..hehehe

2 comments:

  1. ehemm,kluar date?
    acece.haha(nyibok ja -.-")

    ReplyDelete
  2. cantik pict tuh izzah... =) suka tgok...

    ReplyDelete