Tuesday, May 25, 2010

bawaku pulang~

erm..sejak dua menjak dan tige menjak ini..mmg tak berkesempatan nk bukak blog..tp hari ni sanggup bertekad nk bukak blog gak..nak tahu satu citer tak?..klo tak nk tahu pun ak tetap nk bg tahu gak..tak kisah r..bb korang akn bace gak..hehehe..paling tak pun satu dua ayat or mybe satu dua ketul perkataan..btol tak?..

hari ni ak wat blogwalking..mcm2 r citer ak bace.dari yg suke smpai r yg ke duka duki..dari perihal kehidupan yg bermacam ragam smpai r ke fakta2 yg lg bermacam ragam..ak tertarik dgn entry yg cik nana wat pasal dunie blog ni..kdg2 ak pelik gak bile fikir balik nape leh jd cmtu ea..ade smpai blogg yg ak follow tu snggup delete chat box demi ketidakTAHANAN dgn komen2 yg TARAPAPA..ish2..kepada mereka yg suke BEGITU dan BEGINI..ckup2 r..suke bukak n bace lg..tak suke dh tak payah jenguk pun..habis citer KHATAM terus..ape yg cik nana ckp btol sgt2..BTOL2222,,(ikut gaye upin&ipin ckp)..

ok back to d entry k..merepek dh ak ni..td nk mule menulis punye r takde ideal..bile dh mule menaip membebel tak sudah..hehehe..ok2 stop..stop..lihat kiri,lihat kanan.lihat kiri jom kite melintas..hehehe..ape kaitan ni??????..enth2 wat rabun kelape je r..hehehe



ok citer yg sepatutnye ialah result tak jd kuar hari ni.n ak sendiri tak tahu bile result akn kuar..n penat nk maen teka teki..insyaAllah result akn berpihak pada ak..bb ak nk balik bercuti..huhu..n lg satu ade ke patut kena ddk kat kolej smpai 31 gak wlaupun tak keje hari tu..ak mmg TAK BOLEH nk trime..so ak akn balik pd 31/5 ni gak..tak kire r cmne pun..ak balik pg bb hari tu ak dh aply cuti..n semudahnye Clinical Instructor (CI) telah meluluskan cutiku itu..best2..hehehe..n result dh kuar or belum time tu mmg ak TAK NAK amek tahu..hahaha..mmg student 1st class klo bab wat keje2 tambahan ni..lg klo dh dtg MOOD PEMALAS..hehehe..alamat kuliah dlm mimpi je r..hahaha..


ape yg penting NAK BALIK..ish2..susah btol klo sape2 tak fhm..hehe..sape tu sape?..sudh pastinye cik laila itu..byk sgt cekodok cekadak die r..huhu..maaf cik laila..ak nk balik JUGAK!!!..


ok hari ni keje petang..nsb best cz cuace dan angin yg suam2 suku n sejuk ini..di wad OTO pun ptg tidak perlu nk wat dressing yg berlambak dan terlambak sehingge hmpir membuatku terHYPO lg semalam pg..huhu..bygkan kena dressing luke yg ade besi tercucuk di kaki..huhu..sungguh mengerikan..tmbh lg dressing pd mkck2 yg baru pas potong kaki bb kencing manis..cian terSANGAT..huhu..so jgelah kesihatan anda ok..mkn jgn lebih gule..jgn lebih garam..baiklah secukupnye shaje..ok..!



semalam teman NUR g shopping tp alih2 mcm ak je yg bershopping..hehehe..tp ak ade jumpe smthng special utk cikin@penyu..tunggu2..nnt ak bg ea..k2..miss u sangat2..hahaha..(tetibe ak dh leh byg muke ko tgh berlakon terharu dgn statement ak ni)..hehehe.


p/s :hope we can c again..dadada..enjoy wif my entry n blog.


6 comments:

  1. hahaha,yuhuu terharu2..toink3..

    ReplyDelete
  2. on calll stanby yea takpe aku luluskan cuti dan tido nyenyak sepanjang hari... ingat, enpon jgn matikan

    ReplyDelete
  3. kciannyer kn blik lmbat..
    sabar la ea..hu3

    ReplyDelete
  4. eykin..: ak dh agk dh ko mmg cmtu.huhu.ak duku ko laju2 nnt.


    cemomoi..: yeah!! dpt cuti dari cemomoi..suke2..bg cuti lame sikit ea.hehehe.



    qist..: huhu..nsb ade yg masih lg kesian..thanx..tgh sabar sangat r ni..huhu.

    ReplyDelete
  5. wah!.
    teman tp bershoping skali ye.
    hehe

    ReplyDelete
  6. kacang..: nampak dari sisi lebih kurang r..klo tgk dari depan terang, jelas dan nyata..hehehe. teman tp bershoping skali..hehehe.

    ReplyDelete